SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Nieuws

241615 ZN A WGN A4 Zoomland-Sabina (A)_v5_twitJuli en Augustus 2024: Wegafsluitingen A4

De A4 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina is dicht richting Rotterdam. Ook de verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland is dicht voor het verkeer komend vanuit Bergen op Zoom richting Rotterdam. Oprit Bergen op Zoom (28 en 27), op- en afrit Tholen (26), op- en afrit Steenbergen (25) en op- en afrit Dinteloord (24) zijn ook dicht.

De verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komend vanuit Roosendaal naar afrit Bergen op Zoom-Noord (57) blijft open. Het verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A58, A17 en A16. Richting Zierikzee wordt het verkeer omgeleid via de A58, A17 en A59.

Let op: Van vrijdag 26 juli 22:00 uur tot vrijdag 9 augustus 05:00 uur is ook de Heinenoordtunnel (A29) in beide richtingen afgesloten.


26 Juli 2024: Uitbraak kattenziekte

Op dit moment worden diverse uitbraken van kattenziekte (feline panleukopenievirus) in Nederland gemeld. De ziekte komt met name voor bij zwerf- en asielkatten.
Gevaccineerde huiskatten worden niet ziek van dit virus. Echter is de vaccinatiegraad onder de huiskatten in Nederland te laag.
Besmette katten scheiden grote hoeveelheden van het virus uit via de ontlasting. Doordat het virus zo’n 12 maanden in de omgeving overleeft is indirect contact een veelvoorkomende infectie route. Hierdoor lopen katten die niet buiten komen ook risico, doordat wij als eigenaar de ziekte door middel van bijvoorbeeld schoeisel meenemen.
Katten van alle leeftijden kunnen besmet raken, maar kittens zijn het gevoeligst. Het virus kan zelfs ongeboren kittens besmetten via hun moeder. Niet willen eten, sloomheid, braken en diarree zijn de eerste symptomen van de ziekte. Helaas bestaat er geen geneesmiddel en is de ziekte in 90% van de niet gevaccineerde katten dodelijk. De enige behandeling is om de symptomen te behandelen en de kat te isoleren van andere dieren.
De beste manier om de ziekte te voorkomen is om katten goed te laten vaccineren.
Twijfelt u of uw kat goed gevaccineerd is of wilt weten of een aanvullende vaccinatie nodig is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder

14 december 2023: Sluiting dependances Dinteloord en Willemstad en gewijzigde openingstijden Fijnaart
Geachte klant,
Middels dit bericht brengen wij u op de hoogte dat onze servicepunten in Dinteloord en Willemstad per 23 december 2023 zullen sluiten. De afgelopen jaren is hier wekelijks met veel plezier gewerkt. Echter vormt het bemannen en onderhouden van deze dependances een te grote uitdaging waardoor wij besloten hebben deze vestigingen te sluiten. De vestiging in Fijnaart blijft open met gewijzigde openingstijden. Hier kunt u terecht op maandag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur voor spreekuur op afspraak en het ophalen van voeding of medicijnen.


6 juli 1958 – 9 april 2023

9 April 2023: Overlijden dierenarts René de Theije

Uit het veld geslagen zijn wij door het plotselinge overlijden van onze onvergetelijke collega René de Theije.

Steunpilaar van onze kliniek,
Verbinder van ons team,
Dierenarts met groot hart voor mens en dier.

Wij gaan hem enorm missen!

to-topto-top