SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Nieuws

20 December 2022: Afscheid dierenarts Patrick Kontzen

Patrick heeft in de nazomer helaas aangegeven dat hij de praktijk gaat verlaten. Wij zijn hem zeer erkentelijk dat hij ons de tijd heeft gegeven om nieuwe dierenartsen aan te nemen en in te werken. Per 1 januari verlaat hij onze praktijk definitief. Patrick is zich nu aan het oriënteren over wat hij hierna wil gaan doen.

Wij willen hem hartelijk bedanken voor zijn inzet voor en zijn betrokkenheid bij zijn patiënten. Zijn grote kennis was een belangrijke aanvulling in ons team en dat zullen wij zeer missen. Veel succes met het bepalen van welk pad je nu gaat bewandelen en we wensen je daar al het goeds bij.

15 november 2022: Dierenarts Merel stelt zich voor
Wellicht ben ik u al tegengekomen op de kliniek of tijdens een visite, maar hierbij wil ik mij toch graag nog even voorstellen. Mijn naam is Merel en ik ben sinds september werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Steenbergen. Met een jaar werkervaring op zak, ga ik nu een nieuwe uitdaging aan bij deze mooie praktijk. Ik ben enthousiast om hier het team van dierenartsen te versterken met de zorg voor uw paarden en gezelschapsdieren. Daarnaast heb ik een speciale interesse voor de tandheelkunde bij paarden.

Ik kijk er naar uit om de komende jaren passende zorg te bieden voor uw dier!

11 oktober 2022: Nieuwe gezichten in ons team
Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega’s. Wij zijn heel blij dat wij hen in ons team mogen verwelkomen. De passie voor het vak straalt er bij allen van af.

Even voorstellen (v.l.n.r.):

Linda Janssen, dierenarts
Anke van Hengel, dierenarts
Sanne Landman, paraveterinair
Merel Reijnders, dierenarts

 

 

1 okt 2022: Afscheid Anita Knook:
Anita Knook gaat na 28 jaar trouwe dienst van haar pensioen genieten in een prachtig huisje in Zuid-Frankrijk. Wij zijn haar allen zeer dankbaar voor al die fijne jaren en hopen dat zij een geweldige tijd zal hebben in Frankrijk.

 

 

 

 

 

3 sept 2022: Open dag groot succes:
https://kijkopsteenbergen.nl/dierenkliniek-steenbergen-officieel-geopend/

to-topto-top