SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Nieuws

9 Februari 2024: Uitbraak kattenziektevirus Oost-Brabant en Twente

Van onze collega’s uit de regio’s Twente en Oost-Brabant krijgen wij meerdere meldingen door van katten die sterven door het kattenziektevirus. Het is een zeer besmettelijk virus dat een zeer heftig ziektebeeld veroorzaakt; 90% van de ongevaccineerde dieren overleeft het virus niet en sterft binnen 2 dagen. Daarnaast overleeft het virus 6 tot 12 maanden in de omgeving, waardoor het lang blijft “rondhangen” en insleep naar binnenkatten ook mogelijk is.
Voorkomen is beter dan genezen! Vaccinatie beschermt uw kat heel erg goed tegen dit virus en wij kunnen u daarom geen beter advies geven dan uw kat goed in te laten enten.


14 december 2023: Sluiting dependances Dinteloord en Willemstad en gewijzigde openingstijden Fijnaart
Geachte klant,
Middels dit bericht brengen wij u op de hoogte dat onze servicepunten in Dinteloord en Willemstad per 23 december 2023 zullen sluiten. De afgelopen jaren is hier wekelijks met veel plezier gewerkt. Echter vormt het bemannen en onderhouden van deze dependances een te grote uitdaging waardoor wij besloten hebben deze vestigingen te sluiten. De vestiging in Fijnaart blijft open met gewijzigde openingstijden. Hier kunt u terecht op maandag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur voor spreekuur op afspraak en het ophalen van voeding of medicijnen.

 


-VACATURE IS INGEVULD- 13 december 2023: Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Staat werkplezier en een gezellig hecht team bij jou ook op één? Kom dan eens informeel sfeerproeven in onze prachtige nieuwe kliniek. Wij komen graag met je in contact! Nieuwsgierig? klik op deze link voor de details.

 

 


6 juli 1958 – 9 april 2023

9 April 2023: Overlijden dierenarts René de Theije

Uit het veld geslagen zijn wij door het plotselinge overlijden van onze onvergetelijke collega René de Theije.

Steunpilaar van onze kliniek,
Verbinder van ons team,
Dierenarts met groot hart voor mens en dier.

Wij gaan hem enorm missen!

to-topto-top