SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Spoed

Spoed

Voor onze eigen klanten zijn wij voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Klanten van andere klinieken dienen de dienstregeling van hun eigen dierenarts te volgen.

Spoeddienst paard: buiten kantooruren wordt u via ons hoofdnummer doorverbonden met de dienstdoende dierenarts in de regio.
Spoeddienst gezelschapsdieren: Dierenkliniek Steenbergen heeft buiten de openingstijden bij spoed een dienstregeling.

  • Maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 8.00 uur wordt de spoeddienst binnen onze kliniek in Steenbergen waargenomen.
  • In het weekend (zaterdag 12.00 uur tot maandag 8.00 uur) hebben wij een dienstregeling met enkele buurtpraktijken. U wordt via ons bandje doorgeschakeld met dienstdoende praktijk. Wij hebben een dienstregeling met de volgende dierenklinieken:

Dierenartsenpraktijk Moerstraten
Dierenkliniek Ter Gouwe
Dierenartsenpraktijk de Zuidwesthoek

Klanten van andere klinieken dienen de dienstregeling van hun eigen dierenarts te volgen.


Graag enkel contact opnemen als er daadwerkelijk sprake is van een spoedsituatie. De kliniek is buiten de openingstijden niet bemand, de dierenarts die dienst heeft komt speciaal voor u op oproep naar de praktijk gereden. Aan een spoedconsult zijn daarom extra kosten verbonden. Een spoedconsult kost buiten openingstijden overdag tussen 8.00 uur en 23.00 uur € 110,00 en ’s nachts tussen 23.00 uur en 8.00 uur € 173,00. Bijkomend worden de behandelingen en medicatie in rekening gebracht. U dient uw bezoek direct per PIN of contant af te rekenen.


In geval dat er sprake is van spoed kunt u bellen naar 0167-565945

to-topto-top